jueves, 14 de diciembre de 2017

AS ABELLIÑAS FACEMOS PAN

COMO XA VÍSTEDES ESTIVEMOS INVESTIGANDO SOBRE O MILLO, E COMO REMATE FINAL FIXEMOS UNS PALIÑOS E UNHAS BOLIÑAS DE PAN RIQUÍSIMAS.
PENEIRAMOS O MILLO QUE PREVIAMENTE MOÉRAMOS E MESTURÁMOLO CON AUGA MOI QUENTE, SAL E LEVADURA E FIXEMOS UNS BOLIÑOS PARA COCER.
COMO ESTA MASA É MÁIS DIFÍCIL DE MANIPULAR E APROVEITANDO TAMÉN PARA PODER VER AS DIFERENCIAS, FIXEMOS AO MESMO TEMPO PAN DE TRIGO. MESTURAMOS TAMÉN AUGA, SAL, LEVADURA E UN POUQUIÑO DE ACEITE E AMASAMOS. ESPERAMOS ALGO MÁIS DUNHA HORA PARA QUE  SUBIRA E DESPÓIS ESTIRAMOS CO RODILLO. CORTAMOS UNHAS TIRAS PARA FACER OS PALIÑOS E DEIXAMOS UNS MOLETES PEQUENOS. E AO FORNO!!!
ESTABAN RIQUÍSIMOS!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario